Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzu; öğrencilerini doğru alanda doğru mesleğe yönelterek mevcut kapasitelerini en iyi şekilde kullandırabilen, kültürel ve etik değerlere sahip, sonrasında kariyerinde başarılı, kendini gerçekleştirmiş, her anlamda sağlıklı bireyler yetiştiren bir kurum yapmak.

Misyon: Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu olarak bizler; 5. sınıftan 8. sınıfa kadar tüm farklılıklarıyla öğrencilerimizi modern teknoloji ile bilgiye ulaştıran ve bilgilerini davranışa dönüştürebilen, üretken, kararlı, toplumla uyum içerisinde, millî ve manevî değerlere bağlı, hedef koyabilen ve bu hedeflere ulaşabilecek düzeyde başarılı, kendine güvenen, demokratik ve çağdaş bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamak için varız.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: Pansiyonumuz bulunmamaktadır.
Saatler: 08:30 15:10
Isınma: Merkezi sitem doğlagaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://trbmehmetakifoo.meb.k12.tr

Adres - YEŞİLTEPE MAH. YEŞİL CAD. MEHMET AKIF ERSOY ORTAOKULU BLOK NO: 4A ORTAHİSAR / TRABZON

Öğretim Şekli :Tam Gün Öğretim

Yerleşim Yeri - Yeşiltepe Mahallesi Suat Oyman Caddesi