Yıldız Kızlarımız TRABZON ŞAMPİYONU!

Okul Sporları Yıldız Kızlar Kategorisi Voleybol İl Birinciliği Yarışmalarında ilçeler dahil altı gruptan dörter takım oluşan grup maçları sonunda her gruptan birinciler çeyrek finale çıktı. Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu olarak gruptaki bütün maçları set vermeden kazanarak çeyrek finalde gruptaki iki rakibimizi yine set vermeden mağlup ederek yarı finalde de rakibimizi yenerek finale adımızı yazdırdık. Finalde Sürmene takımı olan Yakup Kalafatoğlu Ortaokulu Takımını set vermeden yenerek Trabzon İl birincisi olduk. Bu sonuçla şubat ayında Giresun da yapılacak olan grup birinciliğine gitmeyi elde ettik.

Namağlup Trabzon şampiyonu olan Yıldız Kızlar Voleybol takımı hocalarım Tamer ŞENTÜRK, Zekayi USTA ve takım oyuncuları öğrencilerimi kutluyor, Giresun’da yapılacak Grup müsabakalarında  başarılarının devamını diliyorum.

Güçlü YILMAZ

Okul Müdürü