Okul Müdürümüz Güçlü YILMAZ’ın Yarı Yıl Mesajı

Okul Müdürümüz Güçlü YILMAZ’ın Yarı Yıl Mesajı

19.01.2024 53

Sevgili Öğrencilerim, Değerli Öğretmenlerim ve Kıymetli Velilerim,

 Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarılarla tamamladığımız bu dönemi; hayal gücünüz ve hedeflerinizle geleceğinizin ve ortak geleceğimizin yönünü, hedefini belirleyen öğrencilerimin, geleceğimize yön veren ve şekillendiren öğretmenlerimin, eğitim yolculuğumuzda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, her zaman yanımızda hissetiğimiz velilerimin ortak başarısı olarak görüyorum.

Dönem boyunca ortaya koyduğunuz güçlü karakter, gösterdiğiniz ortak azim ve çaba için her birinize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum. 

Çok çalıştığımız ve yorulduğumuz bu yarıyıl sonundaki hak ettiğimiz tatilde iyice dinlenip, bol bol kitap okuyup, günlerimizi ailelerimizle birlikte tiyatro izleyerek, sinema seyrederek ve bir arada güzel güzel yemekler yiyerek geçirelim. 

Bunun yanında farklı tavsiyelerimizde olacak tabii; eksiğimiz olduğunu düşündüğümüz konuların kısa kısa konu tekrarları, LGS’ye hazırlanan öğrencilerimin son düzlüğe girdiklerini unutmadan küçük küçük dinlenmeler arasında vites artırmaları çok çok önemli.

 2023-2024 eğitim öğretim yılımızın ilk dönemini tamamlarken bütün paydaşlarımın ve özellikle öğrencilerimin karne heyecanını paylaşıyor, öğrenci ve öğretmenlerime iyi tatiller diliyorum.

 

                                                                                                                                                               Güçlü YILMAZ

                                                                                                                                                               Okul Müdürü