Okul Müdürümüz Güçlü YILMAZ'ın Göreve Başlama Mesajı

Okul Müdürümüz Güçlü YILMAZ'ın Göreve Başlama Mesajı

16.09.2023 79

Değerli Yönetici ve Öğretmen Arkadaşlarım, Saygıdeğer Veliler, Sevgili Öğrenciler; 

 

1 Ağustos 2023 tarihi itibariyle okulumuzdaki görevime başlamış bulunuyorum.  

 

Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü olarak görevimi sündürmenin onur ve gururunu taşırken, ilçemizin güzide okullarından biri olan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda görevimi yürütecek olmanın ve insan yetiştirmenin büyük sorumluluğunu üstlendiğimin bilincindeyim. Yeni görev; yeni heyecan ve yeni hizmet demektir. Bu makamı benden önce temsil eden değerli meslektaşım İbrahim SOYSAL'a, geçiş döneminde görevlerini layıkıyla yapan Müdür Yardımcımız Murat Ali ŞAHİN’e ve yönetici arkadaşlarıma yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederken; bu görevin, bir bayrak taşıma yarışı olduğu anlayışıyla, onlardan aldığım bayrağı daha ileriye taşımanın amacı ve heyecanı içinde olacağım. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün "Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır" sözünü benimsemiş, bilimin ışığında teknolojik yenilikleri kullanarak, iyi ahlaklı ve iyi eğitimli nesilleri ülkesine, milletine, ailesine faydalı olarak yetiştirmek için; okulumuzun özverili yöneticileri, öğretmenleri, diğer personeli ve velilerimizle iş birliği içinde millî, manevî, kültürel değerlerimizden ödün vermeden, demokratik ve katılımcı bir anlayışıyla gece gündüz demeden çalışarak okulumuza, ilçemize, ilimize, ülkemize hizmet etme yarışında bulunacağız.

 

Görev yapacağım süreçte makamlarımızın hizmet makamları olduğunu, ulaşılamaz yerler olmadığını, kapımızı ve gönlümüzü bütün paydaşlarımıza açarak herkesin kendisini rahatlıkla ifade edebildiği ve devletimizin güler yüzünü gördüğü yerler olduğunu göstermenin gayreti içerisinde olacağım.

 

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım;

 

Yarınımızı emanet edeceğimiz değerli öğrencelerimizin yetiştirilmesinde en önemli görevi sizin üstlendiğinizi biliyor ve kutsal görevde her zaman yanınızda ve destekçiniz olacağımın bilinmesini isterim. Karşılıklı dayanışma, işbirliği ve özveriyle öğrencilerimiz için güzel şeyler ortaya koyacağımızın, yoğun bir emekle ve ekip ruhu içerisinde hizmet edeceğimize inancım tamdır. Büyük işler önemli faaliyetler ortak çalışma ile gerçekleştirilir.

 

Sevgili Öğrenciler;

 

Sizleri geleceğe hazırlamak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan ailenize ve öğretmenlerinize karşı saygıda kusur etmeyeceğinize eminim. Çalışıp başarılı olmak suretiyle onlara karşı görevinizi yerine getireceğinize inanıyorum. Unutmayınız ki çalıştıktan sonra başarılamayacak hiçbir şey yoktur.

 

Saygıdeğer Veliler;

 

Bizlere emanet ettiğiniz yavrularınızı en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içerisinde olacağız. Bu yolda bizlere destek olmanız gücümüzü artıracak ve başarıya ulaşmamızı kolaylaştıracaktır. Okullarımız çocuklarımızı hayata hazırlayan kurumlar olarak sizlerin iş birliğine ve desteğine her zaman açık olacaktır. Unutmayınız; eğitime yapılan her türlü destek ve katkı geleceğe yapılan yatırımdır.

 

Bu duygu düşüncelerle benden önce okulumuzda görev yapmış değerli meslektaşlarıma, halen üstün hizmet anlayışı içerisinde görevlerinin başında bulunan yönetici ve öğretmenlerimize, velilerimize, okul çalışanlarımıza ve öğrencilerimize en içten saygılarımı  ve sevgilerimi sunuyor 11 Eylül 2023 tarihinde başlayacak 2023-2024 eğitim öğretim yılında buluşmayı diliyorum. 

 

Güçlü YILMAZ

Okul Müdürü