Okul Müdürümüz Güçlü YILMAZ'ın 2. Dönem Mesajı

Okul Müdürümüz Güçlü YILMAZ'ın 2. Dönem Mesajı

17.02.2024 73

Saygıdeğer velilerim, 

Eğitim Öğretim yılımızın ikinci yarısı başlamış ve zaman su gibi akmakta. 

Öğrencilerimizin eğitim öğretim ve normal hayatlarında başarılı olabilmeleri her yönleri ile kendilerini getiştirmeleri, derslerine zamanında ve günlük çalışmaları, kendilerine rehberlik eden öğretmen arkadaşlarımın yönlendirmelerine harfiyen uymalarından geçmektedir. 

Bu nedenle her anlamda son düzlüğüne girdiğimiz 2023-2024 eğitim öğretim yılımızın ve bütün eğitim hayatının başarılarla tamamlanabilmesi tamamen Okul-Öğrenci ve siz velilerimizin işbirliğine bağlıdır. 

Sonuç odaklı olmadan bu süreci iyi bir şekilde yönetip takip edelim. Sürece değil de sonuca odaklanır isek sadece var olan sonucu görür bu yıl ki hedeflerimize ulaşmada herhangi bir düzeltme yapamayız. 

Liselere giriş sınavının da son düzlüğündeyiz. Hep birlikte bir kez daha silkinip kendimize gelelim ve son düzlüğü önde bitirelim. 

Yine bu süreçte öğrencilerimizin davranış kontrolü ve kılık kıyafetleri okulumuz kurallarına uygun olmalıdır. 

Okul Aile Birliğince alınan karar gereği her türlü kıyafeti giyinip ya da sabah ne bulduysa giyip gelebilecekleri bir yer olmamalı okulumuz. Bütün bu okul kurallarına uymaları hayatları boyunca davranış kurallarına uymalarını sağlayacak ve sağlıklı bir toplum meydana gelecektir. Bu durum öğrenciliklerini her türlü etkileyecektir.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Mutlu Çocukların Okulu

Sağlıcakla

Güçlü YILMAZ

Okul Müdürü